top of page

IBIZA VAKANTIE VILLAS

Verhuur van jachten, daycruisers en zeilboten

shutterstock_107447789.jpg

Jachten , Daycruisers en

Zeilboten

Een vakantie op Ibiza is niet compleet zonder een bezoek aan het zustereiland Formentera met haar prachtige baaien en stranden en een keur aan goede restaurants. Genieten van het prachtige blauw van de Middellandse Zee, voor anker gaan in de kleine baaien en heerlijk dobberen op de rustige zee. Maar de kustlijn van Ibiza is natuurlijk ook erg mooi en vanaf het water zie je het eiland vanuit een ander perspectief en kun je moeilijk te bereiken strandjes gemakkelijk bezoeken.

 

Veel van onze gasten huren een jacht, speedboot of zeilboot voor een dag of langer om naar Formentera te gaan of de Ibiza kust te verkennen. We werken samen met een bedrijf gespecialiseerd in boot charters, alle boten zijn goed uitgerust en beschikken over de nodige vergunningen en verzekeringen en uiteraard met een goede service tezamen met Ibiza Vakantie Villas. Dit bedrijf heeft zijn boten liggen in de jachthavens van Ibiza Stad, vanaf Ibiza Stad is het de kortste route naar Formentera. De prijzen variëren van € 700,- per dag voor een eenvoudige boot in het laagseizoen tot zo’n € 10000,- per dag voor een luxe jacht met bemanning in het hoogseizoen. In de prijzen zijn geen BTW en benzine inbegrepen.

 

Indien jullie geïnteresseerd zijn in het huren van een boot gedurende jullie verblijf op Ibiza, vul dan even het formulier in, de categorie boot en prijsklasse en dan zullen we jullie een aantal leuke opties sturen.

Formentera Playa Illetas

Elk jaar in de Top 10

van de mooiste

stranden

ter wereld!

Playa Illetas Ibiza
DSC0950-1.jpg
641854-1.jpg
Catamaran-Ibiza-secret-place-10.jpg
VQ43-Dutchess-002-1.jpg

Vul het formulier in voor meer informatie

Type Boot
Verblijf op Ibiza

Dankjewel voor je aanvraag, we zullen snel wat geschikte opties mailen.

Captura de pantalla 2020-12-04 16.13.07.

 Starboats 

           San Antonio

Starboats is een leuk alternatief om te varen en je hebt geen vaarbewijs nodig voor dit type boten. De prijzen zijn betaalbaar en zijn inclusief BTW en benzine. De boten hebben een capaciteit voor 6 personen en zijn uitgerust met een koelbox, zonnescherm en watertrap. De prijzen zijn € 180,- voor een dagdeel in de ochtend of in de middag zodat je van de zonsondergang kunt genieten. Ook is het mogelijk de boot voor een hele dag te reserveren en dan kost het € 300,-. Met Starboats kun je de hele San Antonio baai verkennen, zoals Port des Torrent, Cala Bassa, Cala Conta, de kleine eilandjes en aan de andere kant van de baai, Cala Salada en Cala Saladeta. Om te reserveren vragen ze een kleine aanbetaling voor meer informatie en reservering kun je in de link klikken.

Bohemian-Boat-Charters-gallery-46.jpg

 Bohemian 

        Boat rentals Ibiza

Ook kun je op Ibiza in leuke opgepimpte oude vissersbootjes ( LLauts) varen met een capaciteit voor 6 personen vanaf Benirras en ook vanaf de haven in Formentera ( La Savina ) Een fantastisch alternatief om de prachtige noordelijke kustlijn te verkennen. Heerlijk varen naar de kleine ongerepte baaitjes. Ook bij deze bootjes heb je geen vaarbewijs nodig en de bootjes zijn uitgerust met een zonnescherm, koelkast en je kunt ook luisteren naar je favoriete muziek. Er zijn verschillende huurmogelijkheden, 4 uur of 8 uur maar ook 2 uur tijdens de zonsondergang. Prijzen vanaf € 180,-, voor verdere informatie en reserveringen kun je in de link klikken. Het huren van een boot bij Bohemian Boat Rentals staat garant voor een unieke Ibiza experience.

bottom of page