top of page

IBIZA VAKANTIE VILLAS

services

Relaxation holiday vacation of businessman take it easy happily resting on beach chair at

In de huurprijzen van al onze vakantievilla’s op Ibiza zijn BTW, onderhoud van tuin en zwembad, eind schoonmaak, persoonlijke in- uitcheck en aanspreekpunt op Ibiza inbegrepen. Veel van onze villa’s bieden daarnaast andere services aan zoals extra schoonmaak.
 

Om je vakantie te complementeren kun je naast het huren van een villa bij ons al voor vertrek maar ook tijdens je verblijf op Ibiza een aantal services inboeken zodat je echt kunt ontspannen. We werken samen met een aantal bedrijven die gespecialiseerd op hun vakgebied zodat je ook daar de allerbeste service kunt verwachten.

 

Autoverhuur

Het is essentieel om een auto te reserveren tijdens je verblijf op het eiland. Het bedrijf waar we mee samenwerken zorgt dat de auto voor jullie gereed staat op de parkeerplaats van de luchthaven, alle prijzen zijn inclusief een allriskverzekering zonder borg of eigen risico, meerdere bestuurders en de auto’s hoeven niet aanbetaald te worden.

Botenverhuur

Een verblijf op Ibiza is niet compleet zonder een dagje op zee, het bedrijf waar we mee werken bevindt zich in Marina Botafoch en alle boten zijn in bezit van de benodigde vergunningen en verzekeringen. Een ruime selectie in boten van betaalbaar tot mooie luxe jachten met bemanning.

Privé chef en catering

Wat is er nu luxer en ontspannener dan dat iemand in de villa komt koken een avond. Lekker aanschuiven en geen zorgen wie er terug moet rijden. Van heerlijke barbecue menu’s en tapas tot exquise gerechten. Vaak niet veel duurder dan een avondje in een restaurant.

Boodschappenservice

Een handige externe website waar je online al je boodschappen kunt bestellen zodat je bij aankomst een volle koelkast aantreft.

Je kunt ons ook even mailen als je interesse hebt in de volgende services:

Kapper of schoonheidsbehandelingen in de villa

Transfer met minibus naar de villa of als je een avondje uit wilt

Fietsenverhuur

Massages, Yoga of tennislessen

bottom of page