top of page

IBIZA VAKANTIE VILLAS

Over ons

Het team van Ibiza Vakantie Villas bestaat uit Gerry, Sean en Stephan. Gerry en Sean zijn beiden Nederlands en al sinds meer dan 20 jaar woonachtig op Ibiza. Wij zijn nog steeds even enthousiast over het eiland als toen wij hier aankwamen en kennen het dan ook op ons duimpje. Stephan is een geboren en getogen Ibicenco en weet alle leuke plekjes op het eiland dan ook te vinden.

Belangrijk voor ons is het verlenen van een goede service en we helpen je graag met het zoeken naar de villa die bij jou past. Ons aanbod van vakantievilla’s in Ibiza is ruim en gevarieerd: van 2 slaapkamer villa's tot vakantie villa's met 7 of 8 slaapkamers, van goed geprijsde eenvoudige villa's tot luxueuze villa's, die letterlijk van alle gemakken voorzien zijn.

 

We kennen alle villa's in ons aanbod persoonlijk en door onze uitstekende relatie met de huiseigenaren kunnen we je verzekeren van een prima huis met een goede prijs / kwaliteit verhouding. De beschrijving van de villa's is gebaseerd op onze persoonlijke ervaring en de foto’s zijn niet geretoucheerd. De op onze site vermelde prijs is de prijs die je betaalt, zonder toeslagen of belastingen. Wil je meer informatie over (een van) de huizen of een advies op maat, laat ons je wensen weten door middel van een telefoontje of door het invullen van het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat kun je van ons verwachten

 

  • Vakantie Villa's voor elk budget, waarvan de kwaliteit – prijs verhouding klopt.

  • Advies bij het kiezen van de villa die bij je wensen past.

  • All in prijzen zoals vermeld zijn op de website zonder bijkomende kosten

  • Veilige betalingen met creditkaart of met een bank overschrijving

  • Bij aankomst begeleiden wij je tot aan de villa (ofwel vanaf de luchthaven ofwel vanaf een gemakkelijk te vinden trefpunt), en nemen de bijzonderheden van de villa met je door.

  • Persoonlijke service en aanspreekpunt gedurende het verblijf op Ibiza

  • We bieden een aantal uitstekende aanvullende services aan die je vakantie compleet maken

bottom of page