top of page

IBIZA VAKANTIE VILLAS

sport en welness

Image00002.jpg

Ibiza is natuurlijk niet alleen zon, zee en strand en luieren maar je kunt een scala aan sportieve activiteiten beoefenen. Yoga, paardrijden, golfen, gym maar je kunt je ook lekker laten verwennen in één van de talrijke spa’s. Hier een selectie van mogelijkheden op het gebied van sport en welness.

Image00006.jpg

One Day Retreat

Heb je zin om een dag volledig te ontspannen? Dan is One Day Retreat Ibiza de ideale dagactiviteit tijdens jouw verblijf op het eiland. Tijdens deze compleet verzorgde dag wordt je villa omgetoverd tot sereen retreat centrum. Ook kun je kiezen voor een pakket volledig in de natuur. Voor welke optie je ook gaat: een bijzondere wandeling speelt altijd een belangrijke rol. Hierbij staan verschillende soorten yoga, een pittige work-out en begeleide meditaties centraal. Tijdens de one day retreat zul je merken dat je lichaam en geest weer in balans komen. Je komt daarbij niet alleen dichter tot jezelf, maar ook tot elkaar. Een bijzondere dag, exclusief voor jou en je groep, met de volledige aandacht die je verdient van twee liefdevolle én gecertificeerde begeleiders.

Tijdens jouw mini-retreat word je volledig ontzorgd en hoef je aan helemaal niets te denken. Een heerlijke picknick, versgeperste juices en gezonde snacks, zijn allemaal inclusief. Kan het nog beter worden? Jazeker, want de privé one day retreats zijn volledig te customizen. Je kunt alles naar wens toevoegen: van een privé tennisles, healing sessie tot massages.

Voor meer informatie:

http://www.onedayretreatibiza.nl

Massages

Wat is lekkerder dan een heerlijke ontspannende massage. Aan het begin van je vakantie na drukke werkweken even je lichaam laten ontstressen door Lucas. Een profesionele masseur die naar de villa komt voor een relax massage maar ook bij vastzittende spieren. Een massage is anti-stress, verbetert het aspect van de huid, vermindert pijn en ontspant de spieren door een betere bloedcirculatie , vermindert ontstekingen, en verlaagt de hartslag en de bloeddruk, waardoor een gevoel van rust ontstaat.

 

Verschillende opties en mogelijkheden voor afspraken en informatie,

Bel of whatsapp naar IG lukaswellnessibz +34622292121

Image00005.jpg
Image00001.jpg

Spa en Welness

Open Spa – deze luxe spa bevindt zich in Ibiza Gran Hotel en er zijn o.a. een koud water bad, Turks stoombad, Finse sauna’s, een zout inhaleer bad, zalig in combinatie met een massage of lichaamsbehandeling.

 

La Posidonia Spa – misschien wel één van de werelds mooiste spa’s gelegen in het Na Xamena Hotel in San Miguel. Mooie behandelingen en overlopende spabaden tegen de berg aangebouwd met een geweldig zeezicht.

 

Revival Spa by Clarins – een spa van 1500m2 in het hotel Aguas de Ibiza om heerlijk bij te komen en te genieten, een veelvoud aan behandelingen en packs en alle schoonheidsbehandelingen met produkten van Clarins.

Gym

Cotton Fitness Club – een luxe fitnessclub met state of the art apparatuur,

2 zwembaden direct aan zee gelegen in San Antonio, je kunt hier ook verschillende klassen volgen. Een dagpas € 25,- of een pas voor een week

€ 90,-

Bfit Ibiza Sports Club – een grote gym waar een veelvoud aan klassen mogelijk zijn, de gym ligt op de ringweg van Ibiza Stad.

 

Fraile – een keten van 7 sportclubs waarvan de club gelegen aan de weg Ibiza Stad richting San José 24/7 geopend is.

Nirvana –één in San Jordi en één direct aan het strand van Playa den Bossa met een gedeelte openlucht, verschillende klassen mogelijk en ook met een persoonlijke trainer.

Image00002.jpg
Image00004.jpg

Roca LLisa Golf

Ibiza heeft een uitstekende golf gelegen in Roca LLisa op slechts 10 minuten rijden van Ibiza Stad. Ibiza Golf is opgedeeld in een 9-hole golfbaan en een 18-hole golfbaan, een mooi aangelegd parklandschap met meertjes en waterstromen. Het complex heeft ook een restaurant genaamd Hoyo 19. Green fee tarieven voor volwassenen beginnen bij € 65,- voor de 9-hole en € 98,- voor de 18-hole. Je kunt golf clubs en buggy’s huren ter plekke en de golfclub geeft ook lessen , privé of in groepsverband voor beginners en voor gevorderden.

Voor meer informatie:

http://golfibiza.com/golf-ibiza/

Paardrijden

Ibiza Horse Valley  - Een prachtig initiatief, een reservaat waar mishandelde en slecht behandelde paarden opgevangen worden en een nieuw leven geboden wordt. Na een tijdje als en wanneer de paarden volledig hersteld zijn proberen ze de paarden weer in te zetten als rijdieren. Ze organiseren hier paardrijdritjes door de mooie omgeving van San Juan.

North Ride Ibiza – een kleine manage met Spaanse en Portugese paarden gelegen in de bergen tussen San Juan en Portinatx, hier organiseren ze prachtige ritjes door de mooie natuur zowel voor beginners als gevorderden.

Image00003.jpg
bottom of page