top of page

IBIZA VAKANTIE VILLAS

Hoe te boeken

Hoe te boeken

Het is altijd mogelijk om voor 48 uur een vrijblijvende optie op een of meerdere Villa’s te nemen, zodat je rustig het een en ander met reisgenoten kunt bespreken en eventueel vluchten kunt boeken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de gewenste villa net voor je neus weggekaapt wordt. Als je een keuze gemaakt hebt en tot een definitieve boeking wilt overgaan, vragen wij je ons per mail de volgende informatie te verstrekken:

Naam hoofdboeker

Adres

Telefoonnummer

Paspoortnummer

Aantal volwassenen en het aantal kinderen onder de 16 jaar

Naam van de gewenste villa

Periode die je wenst te boeken

Betalingswijze die je voorkeur heeft

 

Wij maken dan een reserveringsbevestiging, die je per e-mail ontvangt, met alle details m.b.t de aanbetaling. Na deze bevestiging heb je een periode van 7 dagen waarin de aanbetaling voldaan dient te worden. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief bevestigd en ontvang je het boekingsovereenkomst van de villa per e mail.

Hoe te betalen

De aanbetaling van 25% van de huursom (50% in het geval van bepaalde villa’s) kan gedaan worden met creditkaart of via bankoverschrijving. Geef ons bij de boeking je voorkeur aan, dan kunnen wij je bij de boekingsbevestiging de benodigde informatie verstrekken.

 

De restbetaling kan op de volgende manieren plaatsvinden, naar gelang je voorkeur:

  • Bankoverschrijving, 1 week voor aankomst (bij bepaalde villa’s 5 weken voor aankomst)

  • Creditkaart bij de check in van de villa

  • Cash bij de check in van de villa.

De borgsom

De hoogte van de borgsom is afhankelijk van de geboekte accommodatie en is alleen te voldoen per bank. De hoogte van de borgsom staat op de pagina van het desbetreffende huis en op de boekingsovereenkomst.  Na controle van het huis en indien er geen schade is wordt de borgsom terugestort. In geval van schade of extra schoonmaakkosten niet inbegrepen in de huursom zullen we hiervan je schriftelijk op de hoogte brengen en het desbetreffende bedrag inhouden van de borg. 

bottom of page