IBIZA VAKANTIE VILLAS

ibiza met de kids

Ibiza is leuk voor volwassenen maar het is natuurlijk superleuk voor kinderen, vakantie, zon, zee en strand. Het huren van een huis of villa op Ibiza is ideaal, een zwembad om tot laat in de avond van te genieten en je bent privé met je familie. Gezellig in de ochtend ontbijten en in de avond met de hele familie barbecueën. Een perfecte tijd om samen te zijn. Huur je een vakantie huis bij ons dan hoef je niet extra te betalen voor een baby bed of een kinderstoel zoals bij de meeste agency ’s. Een aantal villa’s die geschikt zijn voor kleine kinderen of die iets extra's te bieden hebben:

Kinderoppas

We begrijpen dat het niet gemakkelijk is om je kinderen achter te laten bij een vreemde oppas, maar zou het ook niet leuk zijn om een keertje samen uit eten te gaan of misschien eens naar de clubs te gaan. We stellen jullie voor aan Bianka, een uiterst bekwame vrouw uit Nederland die haar hele leven al met kinderen gewerkt heeft.

Coral - 4 personens
Coral - 4 personens

Een schattig huis zonder zwembad in de omgeving van Cala Vadella

press to zoom
Valdemar - 4+1 personen
Valdemar - 4+1 personen

Een huis direct aan het Cala Vadella strand, zonder zwembad

press to zoom
Torres Bonet - 6 personen
Torres Bonet - 6 personen

Mooi huis in de omgeving van Santa Gertrudis met af te sluiten zwembad

press to zoom
Jeronimo - 6 personen
Jeronimo - 6 personen

Een villa met zeezicht en door de prachtige speeltuin voor kinderen een waar paradijs

press to zoom
Pep Benirras - 8 personen
Pep Benirras - 8 personen

Een rustig gelegen villa in de omgeving San Miguel met tafeltennis en speeltoestellen

press to zoom
Grané 14 - 12 personen
Grané 14 - 12 personen

Een ruime budget vakantiewoning omgeving Cala Vadella met afsluitbaar zwembad

press to zoom
Cute Toddler in Pool

PeekaBoo

Blije baby’s en peuters, gelukkige ouders

Op Ibiza bevindt zich een online webwinkel waar je allerlei artikelen kunt huren voor je baby of peuter, o.a speelboxen, wandelwagens, etc. Ook kun je hier themapakketten verkrijgen voor het bad, het strand of om te eten. Zodat je relaxed op vakantie kunt gaan zonder al te veel bagage. De artikelen kun je online bestellen en ze worden afgeleverd in de villa op je aankomstdag.

Babysit service

We begrijpen dat het niet gemakkelijk is je kinderen over te laten aan een onbekende oppas, maar wat zou het fijn zijn om eens lekker samen uit te eten te gaan wetende dat je kind of kinderen in goede handen zijn. We werken samen met Bianca een zeer bekwame vrouw die jarenlang met kinderen gewerkt heeft in het Nederlandse basisonderwijs.

Beste ouders,

 

Mijn naam is Bianka en ik heb 31 jaar met veel plezier gewerkt in het basisonderwijs in Nederland. Gedurende deze tijd heb ik 17 jaar ervaring als leerkracht en 14 jaar als pedagoog binnen de schoolorganisatie. Daarnaast heb ik 2 jaar in de kinderopvang gewerkt toen onze kinderen klein waren.

Wij kwamen al 24 jaar met ons gezin op Ibiza voor vakantie. Omdat mijn kinderen niet meer thuis wonen hebben mijn man en ik besloten om in augustus 2016 op Ibiza te gaan wonen.

Hier op Ibiza wilde ik graag met kinderen blijven werken, en wat is er op dit vakantie-eiland beter dan oppas zijn?

Met mijn ervaring en kennis denk ik dat ik jullie als ouders een betrouwbare optie kan aanbieden, zodat jullie met een gerust hart ook af en toe zonder de kindjes iets leuks kunnen ondernemen. 

 

Met vriendelijke groet,

Bianka Dumez

Het beste is ons  te contacteren voor verdere informatie en voor welke dag(en) jullie haar nodig hebben door ons  een  email  te sturen of om ons even te bellen op kantoor op nummer  00 34 971 964 238  dan brengen wij je in contact met Bianka.

Can Pere Mussona
Leuke activiteiten om te ondernemen met kinderen

Acrobosc – Avinguda de s'Argamassa 77 | Es Canar |

Een leuk avonturen park waar je een drietal parcours kunt volgen. Kinderen krijgen een harnas aan waar ze mee in de bomen kunnen klimmen en van boom tot boom kunnen slingeren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Open in het laagseizoen in de weekenden en in de zomer iedere dag van 10.00 tot zonsondergang.

 

Zee aquarium - Carretera Cala Gració | San Antonio

Een aquarium in een grot van 370 m2 waar je vissen kunt zien uit de Middellandse zee die rondom Ibiza voorkomen.

 

Escaperooms - Via Punica 4 Bajo | Ibiza

Leuk voor jong en oud, je wordt hier opgesloten in één van de 4 thema kamers en d.m.v het oplossen van raadsels en puzzels moet je binnen het uur zien te ontsnappen. Niet gemakkelijk maar wel leuk te doen als familie, Themakamers o.a Alice in Wonderland en Sherlock.

 

Aguamar water park - Ctra. de Platja d'en Bossa 294 | Playa den Bossa

Een leuk waterpark met verschillende zwembaden, glijbanen en een restaurant.

 

Can Pere Mussona – tussen San Carlos en Santa Eulalia

Een biologische boerderij waar een aantal bijzondere lokale dieren gefokt worden die met uitsterven bedreigt worden. Je kunt een rondleiding krijgen bel daarvoor 0034 679 445 852

 

Kart baan San Antonio - Ctra. Ibiza, San Antonio, km 14 | San Antonio

Leuk voor jongens en meisjes en voor jong en oud. Karts te huur in verschillende klassen en er wordt een elektronisch tijd systeem bijgehouden.

Alpacas Ibiza Es Currals  - Noorden van Ibiza

Daar de levenskwaliteit en de gezondheid van de Alpacas voorop staan kun je hier alleen op vrijdag en zaterdag na 16:00 een bezoek brengen en alleen op afspraak. Vul even het contact formulier in en ze nemen dan contact op.

Ibiza Botánico Biotechnológico -  Aan de weg Ibiza richting San Antonio

Een uniek botanisch park met alle lokale flora van Ibiza en Formentera. oa. nabootsing van de zoutvelden en een magische planten piano.

De verdedigingsmuren van Ibiza Stad

Een leuke wandeling waar via de stadspoort omhoog richting catedraal en kasteel weer naar beneden via de Baluarte de San Jaume waar een leuke tentoonstelling is van harnassen en andere middeleeuwse atributen. Al lopend een kleine geschiedenisles.

Can Pere Mussona
DSC_9934-2000x1343.jpg