IBIZA VAKANTIE VILLAS

ibiza met de kids

Ibiza is leuk voor volwassenen maar het is natuurlijk superleuk voor kinderen, vakantie, zon, zee en strand. Het huren van een huis of villa op Ibiza is ideaal, een zwembad om tot laat in de avond van te genieten en je bent privé met je familie. Gezellig in de ochtend ontbijten en in de avond met de hele familie barbecueën. Een perfecte tijd om samen te zijn. Huur je een vakantie huis bij ons dan hoef je niet extra te betalen voor een baby bed of een kinderstoel zoals bij de meeste agency ’s. Een aantal villa’s die geschikt zijn voor kleine kinderen of die iets extra's te bieden hebben:

Kinderoppas

We begrijpen dat het niet gemakkelijk is om je kinderen achter te laten bij een vreemde oppas, maar zou het ook niet leuk zijn om een keertje samen uit eten te gaan of misschien eens naar de clubs te gaan. We stellen jullie voor aan Bianka, een uiterst bekwame vrouw uit Nederland die haar hele leven al met kinderen gewerkt heeft.

Coral - 4 personens
Een schattig huis zonder zwembad in de omgeving van Cala Vadella
Valdemar - 4+1 personen
Een huis direct aan het Cala Vadella strand, zonder zwembad
Torres Bonet - 6 personen
Mooi huis in de omgeving van Santa Gertrudis met af te sluiten zwembad
Jeronimo - 6 personen
Een villa met zeezicht en door de prachtige speeltuin voor kinderen een waar paradijs
Pep Benirras - 8 personen
Een rustig gelegen villa in de omgeving San Miguel met tafeltennis en speeltoestellen
Grané 14 - 12 personen
Een ruime budget vakantiewoning omgeving Cala Vadella met afsluitbaar zwembad
Show More
Cute Toddler in Pool

PeekaBoo

Blije baby’s en peuters, gelukkige ouders

Op Ibiza bevindt zich een online webwinkel waar je allerlei artikelen kunt huren voor je baby of peuter, o.a speelboxen, wandelwagens, etc. Ook kun je hier themapakketten verkrijgen voor het bad, het strand of om te eten. Zodat je relaxed op vakantie kunt gaan zonder al te veel bagage. De artikelen kun je online bestellen en ze worden afgeleverd in de villa op je aankomstdag.

Babysit service

We begrijpen dat het niet gemakkelijk is je kinderen over te laten aan een onbekende oppas, maar wat zou het fijn zijn om eens lekker samen uit te eten te gaan wetende dat je kind of kinderen in goede handen zijn. We werken samen met Bianca een zeer bekwame vrouw die jarenlang met kinderen gewerkt heeft in het Nederlandse basisonderwijs.

Beste ouders,

 

Mijn naam is Bianka en ik heb 31 jaar met veel plezier gewerkt in het basisonderwijs in Nederland. Gedurende deze tijd heb ik 17 jaar ervaring als leerkracht en 14 jaar als pedagoog binnen de schoolorganisatie. Daarnaast heb ik 2 jaar in de kinderopvang gewerkt toen onze kinderen klein waren.

Wij kwamen al 24 jaar met ons gezin op Ibiza voor vakantie. Omdat mijn kinderen niet meer thuis wonen hebben mijn man en ik besloten om in augustus 2016 op Ibiza te gaan wonen.

Hier op Ibiza wilde ik graag met kinderen blijven werken, en wat is er op dit vakantie-eiland beter dan oppas zijn?

Met mijn ervaring en kennis denk ik dat ik jullie als ouders een betrouwbare optie kan aanbieden, zodat jullie met een gerust hart ook af en toe zonder de kindjes iets leuks kunnen ondernemen. 

 

Met vriendelijke groet,

Bianka Dumez

Het beste is ons  te contacteren voor verdere informatie en voor welke dag(en) jullie haar nodig hebben door ons  een  email  te sturen of om ons even te bellen op kantoor op nummer  00 34 971 964 238  dan brengen wij je in contact met Bianka.

Leuke activiteiten om te ondernemen met kinderen

Acrobosc – Avinguda de s'Argamassa 77 | Es Canar |

Een leuk avonturen park waar je een drietal parcours kunt volgen. Kinderen krijgen een harnas aan waar ze mee in de bomen kunnen klimmen en van boom tot boom kunnen slingeren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Open in het laagseizoen in de weekenden en in de zomer iedere dag van 10.00 tot zonsondergang.

 

Zee aquarium - Carretera Cala Gració | San Antonio

Een aquarium in een grot van 370 m2 waar je vissen kunt zien uit de Middellandse zee die rondom Ibiza voorkomen.

 

Escaperooms - Via Punica 4 Bajo | Ibiza

Leuk voor jong en oud, je wordt hier opgesloten in één van de 4 thema kamers en d.m.v het oplossen van raadsels en puzzels moet je binnen het uur zien te ontsnappen. Niet gemakkelijk maar wel leuk te doen als familie, Themakamers o.a Alice in Wonderland en Sherlock.

 

Aguamar water park - Ctra. de Platja d'en Bossa 294 | Playa den Bossa

Een leuk waterpark met verschillende zwembaden, glijbanen en een restaurant.

 

Can Pere Mussona – tussen San Carlos en Santa Eulalia

Een biologische boerderij waar een aantal bijzondere lokale dieren gefokt worden die met uitsterven bedreigt worden. Je kunt een rondleiding krijgen bel daarvoor 0034 679 445 852

 

Kart baan San Antonio - Ctra. Ibiza, San Antonio, km 14 | San Antonio

Leuk voor jongens en meisjes en voor jong en oud. Karts te huur in verschillende klassen en er wordt een elektronisch tijd systeem bijgehouden.

Ibiza Vakantie Villas

Lodging Group SL

Calle Formentera 18

Ibiza  - Balearen - Spanje

00 34 971 964 238

Download onze gratis App

vol leuke tips en informatie over Ibiza

app-store-badge-gray.png
google-play-badge-gray.png

Wij accepteren

Wij staan ingeschreven bij het Consell de Turismo in Ibiza als Lodging Group SL met nr CR-0019-E

© 2014 - 2021 by Sean Roden Designs

Volg Ibiza Vakantie Villas

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram